Associa’t

Totes les versions d’aquest article: [Català] [Castellano] [Euskara]

El treball que realitza Ecologistes en Acció és possible gràcies al teu suport. Nosaltres fem moltes coses, però amb tu, amb la teva col•laboració, en podríem fer moltes més.

Com ja saps, el nostre signe identificatiu és l’ecologisme social: això és, ens preocupa tant el deteriorament de la natura com l’injust repartiment de la riquesa o dels treballs de cura de les persones. Hi ha prou recursos per tal que tots, els humans i la resta d’éssers vius, puguem viure amb dignitat. Però el món no pot suportar la cobdícia, el balafiament i el consum excessiu d’una petita part de la humanitat a costa de la resta de les persones i del planeta.

Necessitem el teu suport per tal que aquest món sigui més just i sostenible. Per frenar el deteriorament del medi ambient, reduir les desigualtats socials i plantejar alternatives justes i viables.

Per això, et demanem que et facis soci o sòcia. És la millor forma de col•laborar econòmicament en la nostra tasca, i això també et dóna dret a participar en la definició de les campanyes en les quals participem. També rebràs la nostra revista i altres materials que elaborem. Amb tu podem fer molt més


Full d’associació

Nom:


Cognoms:


Adreça:


Població i C.P.:


Data de neixement:


Professió:


Telèfon:


Correu electrònic:


Quota:
84 € a l’any
Una altra quantitat superior
42 € a l’any (per a persones amb recursos limitats)

Periodicitat de rebuts: ANUAL

Domiciliació bancària

Sr/a. Director/a del Banc/Caixa:

Adreça-banc:


Li demano atengui fins a nou avís i amb càrrec al meu compte, els rebuts que li siguin presentats per Ecologistes en Acció en concepte de quota.

Nom i cognoms de la persona titular del compte:


DNI de la persona titular del compte:

CODI IBAN
IBAN


Visiteurs connectés : 1